finalease.nl

Mijn occasion komt bij Finalease vandaan

Iedereen weet dat ik fotograaf ben van beroep. Nu is het belangrijk, als ik een fotoshoot buitenshuis heb, dat ik mijn apparatuur fatsoenlijk en veilig kan vervoeren. Mijn vorige bus, die ik ook bij Finalease geleased had, werd te klein. Daarom ben ik weer terug gaan naar Finalease om te kijken of ze iets groters voor me in de aanbieding hadden.

onderhoud

Kies Finalease!

Persoonlijk kies ik weer voor Finalease omdat ik alleen maar fijne ervaringen heb gehad met dit bedrijf. Zoals ik al vertelde kwam mijn vorige occasion ook bij Finalease vandaan. Dit Financial Lease contract (voor info: www.finalease.nl) had ik toen afgesloten voor 36 maanden, maar daar was ik al eerder vanaf. Dit komt omdat het mogelijk is om tussentijds af te lossen. En dit is geheel kosteloos. En een voordeel is, is dat ik na die tijd gewoon eigenaar ben gebleven van de bestelbus. Deze heb ik nog goed kunnen verkopen, dus ik heb een leuk bedrag dat ik kan gebruiken op een aanbetaling op een andere occasion. Dit maakt het te betalen maandbedrag nog lager dan dat het al is!

Service bij Finalease

garantiepakketten

Ik heb nooit klachten gehad. Over het bedrijf niet, en over de auto niet. Eén keer heb ik een probleempje gehad met de auto. Dit viel gelukkig binnen het garantietermijn van 6 maanden. Het is altijd verstandig om een garantiepakket af te sluiten. Gelukkig kon de reparatie snel worden uitgevoerd. Natuurlijk kosteloos. Daarna heb ik er nog 2 en half jaar met plezier in gereden! Nu wordt het weer tijd voor een nieuwe. Dus volgende week ben ik te vinden bij Finalease!

 

afleverpakketten